Vrouw (65) wint 1,5 miljoen euro met Lotto bij dagbladhandel Eriann Zottegem

Een 65-jarige vrouw uit de regio Zottegem heeft 1,5 miljoen euro gewonnen met de Lotto Jackpot. Ze kocht haar ticket bij dagbladhandel Eriann op de Heldenlaan in Zottegem.

“We wonnen eerder al eens een mooi bedrag van om en bij de 2.000 euro” vertelt de vrouw die anoniem wenst te blijven. “Daar waren we eigenlijk al heel blij mee, maar dit is helemaal niet te geloven. Met dit mooie bedrag gaan we zeker een nieuwe woning kopen, maar ook de kinderen zullen ongetwijfeld meedelen in onze vreugde. En bovenal blijven we trouw meespelen met Lotto en EuroMillions.”

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, werd vrijdag symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de uitbaters van dagbladhandel Eriann, Els Rogiers en Franky De Decker die in hun vorige zaak in Sint-Lievens-Esse ook al een lottowinnaar van meer dan 1 miljoen euro hadden. Het vorige record in hun zaak in Zottegem stond op 100.000 euro.

De nationale loterij laat nog weten dat er in 2022 tot nu toe al 14 jackpotwinnaars (6 juiste nummers) zijn waarvan 10 miljonairs.