Nieuwe plantenwinkel Bravoure Zottegem overrompeld

Vandaag opende Bravoure, de nieuwe plantenwinkel aan de Buke in Zottegem, en dat werd een echte overrompeling. De klanten waren massaal aanwezig, en dat zorgde zelfs voor een aanvoer-tekort….

Lees meer over het openingsweekend van Bravoure via deze link. “Om 15 uur was de winkel leeg”, vertelt zaakvoerster Lenny over het ongeziene succes van haar nieuwe project. “Ik had nochtans de nodige voorbereidingen getroffen door veel voorraad te voorzien, maar dat mocht niet baten. Mijn man is zelfs nog een aantal keer naar de groothandel gereden zodat we onze klanten toch nog konden helpen. Uiteraard ben ik blij met het succes van onze winkel, maar het  is natuurlijk wel jammer klanten met lege handen naar huis te zien gaan. Voor alle duidelijkheid, morgen zondag zijn we open, met een nieuw en volledig assortiment…”

Lees meer over Bravoure Zottegem via deze link