Stadionsite Zottegem: Schepen Brecht Cassiman dankt partners

Vrijdag was er een infovergadering over de plannen van de stad Zottegem met de site van het voormalige stedelijke sportstadion Jules Matthijs in de wijk Bevegem. Schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA) onder wiens initiatief het project op poten werd gezet geeft een reactie.

Schepen Brecht Cassiman aan het woord: “Begonnen als een enthousiast idee, vandaag een stadionproject in vergunningsfase… Dankjewel aan Turnkring EWB ZottegemZottegem AtletiekBowling StonesMASSIEF – kinesitherapieTC Zottegem, Zottegem Bebops en Rugby Club Zottegem voor de inbreng en het vertrouwen. Ook na het infomoment van vorige week blijven we in nauw contact met de Bevegemnaren, maar de overwegend positieve reacties deden deugd, daar moet ik niet flauw over doen. De mobiliteitsstudie spreekt over een beperkte impact, maar we blijven er tijdens het vervolg van het traject over waken dat een gezonde harmonie tussen wonen en sporten/recreatie in Bevegem, bewaard kan blijven. Een blik op hoe de site er tegen het najaar van 2024 kan gaan uit zien, geef ik jullie graag mee! (zie link)”

 

X