Memoride t.v.v. De Kleppe Everbeek-Beneden

Wij nodigen u allen uit op onze ”MEMORIDE” die wij organiseren ten voordele van het vakantiecentrum DE KLEPPE in Everbeek-Beneden. Er wordt permanent gefietst tussen 10.00u. en 17.30u en iedereen kan kiezen waar hij of zij wil fietsen. Alles is te volgen op een groot scherm via google street viewer.

Dit alles gaat door in de polyvalente zaal van “De Rijdt”, Jagersstraat 64A te Brakel doorlopend van 10u. tot 18u. U moet niet het volledige pakket doen, maar hoe meer hoe liever natuurlijk. U kan starten met een aperitief tussen 10u30 en 12u. ’s Middags kan u een koude vleesschotel nuttigen, er is koffie met taart tussen 14u en 16u en als avondmaal voorzien wij belegde broodjes met koffie. Verder is er het optreden van de muziekgroep De Kluivers – lijndansen om 15.00u. en 16.00u. Snel tombola gedurende de ganse dag!

Volledige informatie vind je op de flyer via de website van okra trefpunt Nederbrakel. Het “fietsen zelf” en de “sponsoring” zijn volledig vrijblijvend.

GELIEVE IN TE SCHRIJVEN TEN LAATSTE op vrijdag 13 mei 2022. Betaling kan door overschrijving op rekening van OKRA sport Brakel met nummer BE77 0689 0174 2642. Enkel na betaling bent u ingeschreven !! U kan voor alles afzonderlijk inschrijven. Inschrijvingsformulier af te geven via een okralid ofwel digitaal via link op inschrijvingsformulier! U bent NIET verplicht het ganse programma mee te doen. De volledige opbrengst gaat naar het vakantiecentrum “DE KLEPPE” .

“DE KLEPPE” is een vakantiecentrum waar kwetsbare mensen terecht kunnen (beperking, autisme, armoede, zorgbehoevend). Mensen voor wie vakantie doorgaans niet zo evident is. Op “DE KLEPPE” beleven zij een deugddoende vakantie met de nodige zorg.

Iedereen is van harte welkom! Ook niet leden van Okra! Kom het vakantiecentrum De Kleppe steunen!