© Facebook KSV Sottegem

Grijpt KSV Sottegem zondag tweede en laatste promotiekans?

Met het verlies (31) in de titelmatch op het veld van concurrent Borsbeke eindigde het kampioenschap twee weken geleden voor KSV Sottegem met een anticlimax maar met een hoopgevende overwinning (30) tegen Burst in de eerste match van de extra eindronde bewezen trainer Koen Vanden Houten en zijn manschappen voorbije zondag dat ze mogen blijven aanspraak maken op de promotie naar eerste provinciale. Dit streefdoel kunnen ze komende zondag 15 mei helemaal waarmaken in de tweede en beslissende eindrondematch tegen Standaard Denderleeuw, weliswaar een niet te onderschatten tegenstander.

VOORVERKOOP TICKETS

In de voorbije reguliere competitie ging SV uit aan de Dender de boot in; op eigen veld trok het wel aan het langste eind en dit laatste moet geelblauw zondag overdoen om deze laatste promotiekans te grijpen. Met de steun van de supporters moet KSV Sottegem er kunnen in slagen om op die manier toch nog voor de spreekwoordelijke kers op de (verjaardags)taart te zorgen en het 100-jarig bestaan van de voetbalclub te bekronen met de promotie naar de hoogste provinciale afdeling. Omdat voor deze ultieme promotiematch zondag tegen 15 uur op het terrein aan de Kloosterstraat in Erwetegem een grote opkomst verwacht wordt, is overigens ook een voorverkoop van toegangstickets (5 euro) opgestart. Hiervoor kan men terecht in het clublokaal-café Huys te Oudenhove in Sint-Goriks-Oudenhove. Al meer dan 800 tickets gingen de deur uit.