Melle: Prijsuitreiking campagne ‘Maand van de markt’

De gelukkige winnaars zijn De Mulder Nadine, Van Der Eeken Marc en Van De Velde Andrea.

Op het Marktplein te Melle had op vrijdag 13 mei de prijsuitreiking plaats van de campagne ‘Maand van de Markt’. De actie vond plaats tijdens de maand april in veel Vlaamse steden en gemeenten, uiteraard ook in Melle. De gemeente, de provincie, de Vlaamse Overheid en Vlaamse Federatie Ambulante Handel zetten hun schouders onder dit project.

Tijdens de wekelijkse markt in Melle kregen de marktbezoekers gedurende de hele maand april bij elke aankoop een wedstrijdkaartje dat men kon droppen in een urne op de markt. De markt bezoeken, en een prijs winnen. Leuk, toch.

De actie wil de lokale markten stimuleren. Met de campagne wil men de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van de marktkramers aantonen én ook bewijzen dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Lokaal kopen is goed voor de toekomst van de gemeente. Goed voor het sociaal contact. Ook dit keer waren er mooie prijzen te winnen.  Er kwamen 1700 wedstrijdkaartjes binnen en daar onder werden er 40 uitgeloot voor markt bons en Melle bons, de drie winnaars in Melle, De Mulder Nadine (100€), Van Der Eeken Marc  (50€) en Van De Velde Andrea (50€), ze kregen hun omslag van Erwin Van Heesvelde ( Eerste Schepen &  Lokale economie)