Eerste netwerk event voor Oosterzeelse ondernemers

Op donderdag 12 mei had het eerste Oosterzeelse ondernemers event plaatst bij de nieuwe starter “café Sekuurne” te Balegem

Er waren ongeveer 40 aanwezigen  voor het Oosterzeels netwerken onder ondernemingen uit eigen streek.

Ze werden verwelkomt door schepen Orville Cottenie die het project toe lichte over de realisaties en toekomstplannen van de dienst Lokale Economie. Na dat iedereen zich had voorgesteld kon het netwerken beginnen tussen een frisse pint en een hapje tussen door. Alle ondernemers waren heel enthousiast over het initiatief. Ze vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en hun kennis te delen.

Orville Cottenie (schepen van Lokale economie) in de toekomst zal dienst Lokale Economie nog meer inzetten op de organisatie van dergelijke events om ondernemers samen te brengen en ondernemingen in de kijker te zetten. We gaan dit telkens organiseren bij een nieuwe starter, zoals nu bij een nieuw café Sekuurne de op volger van café De Watermolen.