Classica Pollentia Lierde mikt komende zondag op 1000 wielertoeristen.

Op zondag 22 mei is Lierde “the place to be” voor de wielertoerist.

Vanuit Pollentia, gelegen in het industriepark  Wolfsveld in Lierde, vertrekken de fietsers voor een uitgepijlde fietstocht met onderweg een uitgebreide bevoorrading. Er is keuze uit een familietocht van 25km en wielertoersitentochten van 55km en 80km. Deze tocht maakt deel uit van het gekende Corsa Campagnolo circuit. “We mikken op 1000 deelnemers” aldus Jo Grieten, zaakvoerder van Pollentia. “Pollentia heeft een hart voor Lierde en schenkt per deelnemer 1 euro aan het goede doel te Lierde.” voegt hij er nog aan toe.

Na afloop van de fietstocht is er tijd voor ontspanning met een hapje en een drankje met muzikale omlijsting door Jan Trompet en een DJ.