Rotary Club Zottegem blijft Zottegemse leerlingen waarschuwen voor gevaar dode hoek bij vrachtwagens

Rotary Club Zottegem organiseerde al voor het 13de jaar op rij de actie ‘Veilig op Weg’ waarbij rotariër Marijn Devalck de leerlingen uit de Zottegemse lagere scholen waarschuwt voor de gevaren van de dode hoek bij vrachtwagens.

“Meer dan 150 leerlingen volgden eerst een theoretische sessie over het onderwerpt in de raadzaal van het Zottegems stadhuis. Via een educatieve film kregen ze handige tips om de gevaren uit de weg te gaan. Nadien konden ze op en rond een vrachtwagen op de Markt in Zottegem de theorie aan de praktijk toetsen”, aldus Frank De Pauw van Rotary Club Zottegem. “Dit initiatief van Rotary Club Zottegem gebeurt in samenwerking met Transport & Logistiek Vlaanderen en de Politiezone Zottegem. Ook de Stad Zottegem draagt zijn steentje bij door de raadzaal in het voormalige stadhuis open te stellen voor de theorielessen.”

Meer info over Rotary Club Zottegem?

Zie link