Zottegem: speciale verkeersregelingen

WIJK LELIE: ROMMELMARKT

Hobby Club / RTP vzw organiseert op zaterdag 21 mei een rommel- en antiekmarkt op het André Schotteplein + omliggende straten in de nieuwe wijk Lelie (tussen AZ Sint-Elisabeth en dorp Godveerdegem). Daarom zal er die dag van 5 tot 20 uur een parkeerverbod gelden in de Mandragorastraat, Moerbeistraat, Mirtestraat Marjoleinstraat en Amarantstraat (overal volledige rijbaan) + André Schotteplein (gedeelte dat grenst aan Zuster Angelalaan, niet het gedeelte dat grenst aan Sint-Paulusplein). Ook zal er van 6 tot 20 uur geen verkeer toegelaten zijn in de Mandragorastraat, Mirtestraat (geen doorgang mogelijk naar Mirtestraat en Moerbeistraat) en André Schotteplein (afgesloten ter hoogte van Zuster Angelalaan)

GROTENBERGE: TRACTORENRONDRIT

In een organisatie van de vereniging ‘De Oude Wielen’ (met zetel in Gavere) vindt op zondag 22 mei een rondrit van oldtimer tractoren plaats, waarbij door de deelnemers onderweg ook even halt gehouden wordt op een stopplaats die voorzien is in de Wassenhovestraat. Naar aanleiding hiervan zal in het gedeelte van deze straat tussen het kruispunt met de Lageweg en het kruispunt met de Ballingsweg (langs beide zijden van de openbare weg) van 10 tot 13 uur een parkeerverbod van toepassing zijn voor voertuigen die niet betrokken zijn bij deze activiteit.