Muziekschool van de Harmonie van Bottelare geeft Jeugdconcert

Vrijdag 13 mei had het jaarlijkse jeugdconcert van de Bottelaarse Harmonie plaats in de Patrokring. Sinds vele jaren organiseert de Koninklijke Harmonie “Voor God en Vaderland” met succes een dergelijk concert met jongeren van haar eigen muziekschool, welke gericht is op het aantrekken van nieuw en vooral jong bloed om op termijn de rangen van de harmonie te versterken.

De muziekschool van de Bottelaarse harmonie biedt de mogelijkheid om muziekles te volgen zonder verre verplaatsingen. Door de individuele aanpak kan iedereen op eigen tempo leren om een instrument te bespelen en krijg je ook al vlug de kans om mee te spelen in de (jeugd)harmonie.

Welke lessen kan je volgen?

Notenleer (4 jaar) – Dwarsfluit, klarinet, saxofoon (houtblazers) – trompet, tuba, bariton, trombone, hoorn (koperblazers) – drum en trommel (percussie)Voor inschrijvingen of verdere inlichtingen, gelieve Gerard Lemmens te contacteren:
gerard.lemmens@harmoniebottelare.be   of via de telefoon: 09/362 76 55 of gsm: 0472/57 12 67.  De harmonie beschikt over eigen muzieklokalen voor notenleer en instrumenten. Deze bevinden zich op de 1ste verdieping van de oudere pastorij,rechtover de Visitatieschool.