Oosterzele biedt hulp bij het invullen van je belastingaangifte

In samenwerking met de gemeente Oosterzele bieden medewerkers van FOD Financiën weer hulp aan inwoners bij de aangifte van hun belastingen. Dat gebeurt op dinsdag 14 juni. De plaatsen zijn alleen beperkt en vooraf een afspraak maken is verplicht.

Je belastingbrief met kennis van zaken invullen, is niet voor iedereen weggelegd. Wie daar hulp bij wil, kan een afspraak maken voor de zitdag in Oosterzele. Dat kan door op werkdagen tussen 9 en 12 uur te bellen naar een specifiek telefoonnummer van de gemeente: 09 363 76 76. Hou je identiteitskaart bij de hand of dat van de persoon voor wie je een afspraak maakt.
Je kan ook mailen naar zitdag@oosterzele.be en in je mail je rijksregisternummer en een uur van voorkeur vermelden.
Praktische

De zitdag zelf vindt plaats op dinsdag 14 juni tussen 9 en 12 en 13 en 15 uur in lokalen van het gemeentehuis. Je kan alleen naar die zitdag komen als je vooraf een afspraak hebt gemaakt. De plaatsen zijn beperkt. Voor elke aangifte is ook een aparte afspraak nodig. Elke afspraak duurt 12 minuten. Wie een afspraak heeft, moet zeker een aantal zaken meenemen, zoals identiteitskaart en pincode, en fiscale attesten zoals van inkomsten, onderhoudsgeld, leningen, levensverzekeringen, giften, dienstencheques, kinderopvang … Ook het aanslagbiljet van vorig jaar meenemen, kan nuttig zijn.

Meer info:  www.oosterzele.be/zitdag.html   of   https://financien.belgium.be.

X