Aftellen naar Sinksenkermis 2022

‘Marcellekes’ en diepe decolletés

Op de Oosterzeelse Feesten, editie 2022, hoopt men op zomerse temperaturen, zodat men in de feestzone weer ‘marcellekes’ en duizelingwekkende decolletés zal kunnen spotten. Zes dagen en nachten (van vrijdag 3 juni tot en met woensdag 8 juni 2022) zal het Dorp alweer het toneel zijn van een mensenmassa, een mengelmoes van groentjes, habitués, eendagsvliegen en professionele fuifnummers.
Hectoliters bier. Gigantische hamburgers, frieten, oliebollen,…zullen de nachtelijke honger stillen. Als er al gevochten wordt, is dat tegen de slaap, tegen de kater van gisteren, of tegen plots onverklaarbare schommelingen in het zwaartekrachtveld. Of je , je lief, je minnares,…zal kwijtraken, of allebei en niet noodzakelijk in deze volgorde, is niet zeker. Dat er weer veel muziek zal zijn, is wel zeker. Je mag tijdens Sinksenkermis gerust van jetje geven. Gooi de beentjes maar los. En blijven plakken natuurlijk. Het programma – gratis op de koop toe – het zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van het Sinksencomité, de sponsors en de medewerkers die de Oosterzeelse Feesten heel genegen zijn. Bedankt! (mvdv, foto’s ddl).