Zottegemse stadsdiensten in verlengd Hemelvaartweekend

Heel wat mensen hebben eind deze week een verlengd weekend in het vooruitzicht en ook voor de meeste medewerkers van de Zottegemse stadsdiensten is dit het geval.

Aansluitend bij de feestdag van O.-L.-Heer Hemelvaart op donderdag 26 mei is immers ook op vrijdag 27 mei een collectieve verlofdag geregeld voor alle diensten van het lokaal bestuur (lees: alle stads- en OCMW-diensten, met uitzondering van het WZC Egmont). Wat betreft de dienst burgerzaken die normaal op zaterdagvoormiddag werkzaam is, werd door het stadsbestuur beslist om in het bestek van dit verlengd weekend deze dienst ook op zaterdag 28 mei niet te openen (het Administratief Centrum Sanitary blijft dus dicht van woensdagavond 25 tot maandagmorgen 30 mei). Deze sluitingsperiode geldt ook voor de stadsbibliotheek in het Kasteel van Egmont (tot maandagmiddag 14 uur). Voor een frisse duik in het zwembad zal men in de Bevegemse Vijvers niet terechtkunnen op O.-L.-Hemelvaart(donder)dag 26 mei en vrijdag 27 mei.