Morgen in Velzeke: vlooienmarkt!

Morgen zondag 29 mei vindt de 31ste editie van de Vlooienmarkt in Velzeke plaats. De organisatie laat weten dat alle standplaatsen volzet zijn.

Volzet dat betekent: 224 standhouders aan 478 standplaatsen, goed voor een totaal van 2 km aan standplaatsen.

“Het verkeersvrije dorpscentrum van Velzeke zal vanaf 8 uur in elke straat bezet zijn door verkoopskraampjes”, aldus Guy De Clercq van organisator Middenstand Velzeke. “De Penitentenlaan, het Romeins Plein, het Sint-Martinusplein rond de kerk, de Penitentenlaan, de Lieve-Heerstraat en een deel van de Paddestraat worden ook weer volledig ingenomen door diverse en unieke standen. Traditioneel is ook de tombola met zeer mooie prijzen en de plaatselijke horeca en de Middenstand Velzeke zorgen voor diverse drank- en eetstanden.”

“De 31ste editie gaat zondag 29 mei van start om 8 uur. Net als de voorbije jaren verleent ook het Provinciaal Archeologisch Museum opnieuw zijn medewerking.
Geniet er voor één keer van een meet & greet met bevoorrechte getuigen uit de geschiedenis van de luchtmacht en breng een gratis bezoek aan de tentoonstelling ‘Over vliegen, vallen… en opgraven’!  Liefhebbers van de Romeinen, niet getreurd. Je laten kleden in één van onze workshoplokalen kan ook, tussen 10 en 18 uur.”

“Op het podium zorgt Radio M fm voor muziek en een live-uitzending. Er zijn gastoptredens van Elvis From The Wolvenstreet, Xiana, Britney, Martin Bruins, Xina en Yoeran, Jonathan, Ambidance, Danny Diëgo, Bart Declercq en Nico. Radio M fm hoor je in Brakel 105.6 (regio Brakel/Zwalm), Zottegem 107.6 (regio Zottegem/Geraardsbergen), Oosterzele 107.2 (regio Sint-Lievens-Houtem/Wetteren) of wereldwijd via www.radiomfm.be.”