Reuze – rommelmarkt in Oosterzele

Wie weet vind jij een parel

Tijdens Sinksenkermis kan je afzakken naar Oosterzele. Op zondag 5 juni vanaf 7 u tot 16 u gaat er in het Dorp en de Windekekouter een reuze-rommelmarkt door. Kom langs en wie weet vind jij tussen al die brocante wel een parel die je huis nog completer maakt. Verzamelaars en particulieren gaan op de Oosterzeeelse rommelmarkt zeker iets vinden wat ze kunnen gebruiken. De zilveren editie van de rommelmarkt is zeker een reden om naar Oosterzele af te zakken. Wie wenst deel te nemen, kan nu inschrijven via www.bvbajucap.com, William Juré, 0471/ 43 63 77, Salomon Hervé, 0473 / 35 49 31.
Na twee afgelaste edities is de Oosterzeelse rommelmarkt tijdens de Sinksenkermis terug van weggeweest. De organisatoren zijn klaar voor de markt met ruim 100 standhouders, verwacht je aan de meest uiteenlopende brocante. Kom uitgebreid de diverse standen verkennen. Spot een vintage hebbeding. De curieuze-neus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. Je kan echte koopjes doen. Afdingen hoort er bij op zo’n tweedehandsstrooptocht. Vragen hoeveel iets kost en zeg hoeveel je wil geven. Ofwel is het goed, ofwel wordt een middenweg gezocht. Iedereen komt op de rommelmarkten, van chique madammen tot giechelende tieners.  De rommelmarkt blijft een vaste waarde op Sinksenkermis Oosterzele. Een must voor liefhebbers van tweedehandsspullen. Al wie geboeid is door nostalgie en vintage moet richting Oosterzele. Het Dorp en de Windekekouter wordt de place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Van het bezoek aan de rommelmarkt in Oosterzele kan je een leuke daguitstap van maken, gelijker tijd kan je op zondag 5 juni genieten van het indrukwekkend programma van de Sinksenkermis 2022.  (mvdv, foto’s ddl)