Ulle’s benefiet met voetbal, fuif en veiling voor ‘Stop Darmkanker’

In gedachtenis aan Zottegemnaar Ulrich ‘Ulle’ De Sutter die op 44-jarige leeftijd op 30 januari 2020 aan de gevolgen van deze ziekte overleed, wordt – met twee jaartjes vertraging wegens corona – onder de noemer ‘Ulle’s Birthday Party’ op zaterdag 4 juni e.k. (hij werd geboren op 4 juni 1975) een benefiet georganiseerd waarvan de opbrengst integraal gaat naar de vzw Stop Darmkanker. Plaats van afspraak is het voetbalterrein (kunstgrasveld) van RR Breivelde aan de Bevegemse Vijvers (ingang via de Hemelrijkstraat). Facebookevent zie link.

Iedereen is er welkom vanaf 16 uur (gratis toegang) en krijgt bij aankomst vóór 17 uur een drankbonnetje dat kan gebruikt worden om mee het glas te heffen op Ulle’s verjaardag tijdens een kort herdenkingsmoment na afloop van een reünie-match die afgetrapt wordt om 17 uur. Bij dit vriendschappelijk partijtje voetbal nemen oud-ploegmaten van o.a. EC Oudenhove, Aspelare, FC Brakel en WK Sint-Goriks waarbij Ulrich De Sutter zelf ook heeft gespeeld, het tegen elkaar op. Na het gezamenlijk herdenkings- en toostmoment zullen vervolgens de dj’s Puppe en Filip Flamee in de kantine voor de nodige ambiance en fuifmuziek zorgen. De kinderen zullen zich kunnen uitleven op een springkasteel en verder is er ook nog een altijd-prijs-tombola.

VEILING VOETBALTRUITJES

Door de organisatoren van ‘Samen Sterk’ wordt tevens een veiling van een aantal voetbaltruitjes gehouden: twee originele shirts van de Rode Duivels die gesigneerd zijn door de nationale beloften, een truitje van Club Brugge met de handtekeningen van alle spelers en het shirt van Noa Lang met diens handtekening. Wie van (een van) deze truitjes de eigenaar wil worden, kan via deze link een bod uitbrengen tot vrijdag 3 juni om 17u17 (Ulrich De Sutter zelf speelde altijd met het nr. 17 op zijn truitje). De hoogste bieder(s) wordt/worden persoonlijk gecontacteerd en kan/kunnen het truitje/de truitjes dan tijdens het benefietgebeuren op zaterdag 4 juni gaan afhalen (of na afspraak indien je niet aanwezig kan zijn).