Carla stapt Dodentocht ten voordele van Droombergen

Carla Verdonck uit Scheldewindeke stapt in augustus de Dodentocht. Zoals bijna elk jaar en deze keer haalt ze geld op voor Droombergen. Een project in de Zottegemse deelgemeente Oombergen.

Speelbos Droombergen bevindt zich in de oude pastorietuin van Oombergen die met behulp van partners en vooral buurtbewoners werd omgevormd tot een ontmoetingsplek voor jong en oud. Waarom koos Carla ervoor om dit jaar Droombergen te steunen? Toen in het voorjaar van 2022 het vreselijk verhaal bekend werd van de vergiftigde bomen in Speelbos drOOmbergen heeft Carla niet lang getwijfeld. Dit was het project waarvoor ze nog eens alles uit de kast zou halen. Of de bomen hiermee zullen gered zijn weten we nog niet. Maar het geeft de Buurtwerking rond Speelbos drOOmbergen alvast wat ademruimte om investeringen te doen voor dit stukje (speel)natuur.  

Elke bijdrage is welkom, maar bij een gift vanaf 40 euro krijg je een belastingvermindering van 45%. Je gift ‘kost’ je uiteindelijk maar 22 euro.

Meer info over de Dodentocht van Carla via deze link

Meer info over Droombergen via deze link