Herzeels stationsgebouw is op zoek naar een nieuwe uitbater

De gemeente Herzele is op zoek naar een nieuwe uitbater van het Herzeelse stationsgebouw. 

Op de benedenverdieping is er een mooie ruimte voor een horecazaak en op de eerste en tweede verdieping zijn er lokalen die kunnen verhuurd worden als co-workingspace, als ruimte voor de lokale economie en voor de lokale verenigingen. De gemeente wil het stationsgebouw in concessie geven, zoals dit ook al jaren het geval is voor bijvoorbeeld de cafetaria van de Steenoven.

“We zoeken dus iemand om op zelfstandige basis het Stationsgebouw als horecazaak uit te baten. Deze persoon zal ook inkomsten verwerven uit het verhuren van de lokalen, dit tegen tarieven die door de gemeente zijn vastgelegd (per dag/week/maand). Dat lijkt ons een interessante uitdaging voor een dynamische uitbater. Wist je bovendien dat je als nieuwe uitbater volledig vrij bent in de bevoorrading van voeding en dranken? Wat je echter wel verplicht moet aanbieden, zijn onze regionale streekbieren. Al een geluk dat die zo goed in de smaak vallen. De volledige concessieovereenkomst kan je terugvinden op de website.”

Geïnteresseerd?

Upload je motivatienota en curriculum vitae vóór 30/06/2022 via het e-loket van de website. Voor meer info surf naar www.herzele.be/kandidaatuitbaterstationsgebouw of neem contact op met de dienst Lokale Economie via het telefoonnummer 053 60 70 84 of via kmo@herzele.be.