Objectief Reflex organiseert fotosalon

Naar ‘jaarlijkse’ traditie organiseert Objectief Reflex, het fotografieplatform voor fotografen uit de buurt van Zottegem, zijn fotosalon dat doorgaat van vrijdag 17  tot en met 26 juni in het ontmoetingscentrum van Leeuwergem. 

“We hebben een paar uitdagende jaren achter de rug” vertelt voorzitter Herman Van Damme. “Zoals voor vele verenigingen was Covid een ware uitdaging. Fysiek vergaderen kon niet meer maar gelukkig konden ook wij beroep doen op de moderne technologie om contact te blijven houden. Uiteraard is dit niet hetzelfde als ‘live’ met elkaar om te gaan, van gedachten te wisselen en ideeën te delen. Maar het is gelukt. Onze vereniging is er sterker uitgekomen. Het resultaat is te bekijken op ons salon.”

“Ik ben iedere fotograaf van Objectief Reflex ongelooflijk dankbaar dat zij of hij is blijven geloven in ons gemeenschappelijk project en is blijven streven naar mooie resultaten die ons salon de nodige uitstraling geven. We zijn fier, u als bezoeker, een selectie beelden te kunnen aanbieden die de diversiteit van de interesses van onze leden in de verf zet. Straatfotografie, landschap, dierenfotografie, portretfotografie,… kortom het hele scala aan onderwerpen passeert de revue. Net dat maakt een vereniging als de onze dan ook zo boeiend. Gepassioneerde fotografen, die elk geïnteressseerd zijn in hun bepaalde onderwerpen, laten communiceren en interacteren met elkaar om tot dit resultaat te komen kan mij, als voorzitter, alleen maar blij en fier maken. Het is een voorrecht om, samen met de andere bestuursleden, aan het roer van onze vereniging te mogen staan. En we zijn uitermate fier jullie allen te mogen uitnodigen naar dit mooie en interessante salon. Ik heet jullie allemaal, in naam van Objectief Reflex, van harte welkom.”

Meer info?

Facebookpagina Objectief Reflex