Jubileumeditie Dance D-Vision met Belgische en internationale toppers

Het populaire festival Dance D-Vision heeft intussen haar volledige affiche bekendgemaakt. “Tussen de meer dan 100 Belgische en internationale namen is de meest opvallende naam die van Craig David die naar Zottegem afzakt voor een unieke show in de Benelux”, klinkt het bij de organisatie.

“Na twee jaar verplichte rust in de evenementensector wilden we vooral speelkansen geven aan Belgische artiesten, aangevuld met enkele internationale toppers”, vertelt Nico Nobels, mede-organisator van het festival. “Zo verwelkom we op 5, 6 en 7 augustus Belgische kleppers zoals Camille, Regi en Mark With a K, maar ook internationale namen zoals LUM!X – die onlangs deelnam aan Eurosong, Da Tweekaz en dus ook Craig David presents TS5. Craig David is een Britse 00’s R&B en pop-legende met maandelijks nog steeds meer dan 5 miljoen streams. Onder zijn projectnaam Craig David presents TS5 combineert hij sinds enkele jaren al zijn muzikale talenten en is hij tijdens zijn live-set zowel DJ, MC als zanger. Met hits als ‘7 Days’, ‘Fill Me In’ en ‘What’s Your Flava?’ scoorde hij meerdere platina platen en nummer één-hits én doet hij ongetwijfeld een belletje rinkelen bij veel mensen. In zijn drukke agenda met talloze shows in de UK, op Ibiza en de rest van Europa maakt hij slechts één stop in de Benelux dit jaar: op Dance D-Vision 2022.”

Voor haar tienjarig jubileum koos de organisatie voor het thema Magical Moments.

“Dat staat voor het delen van unieke momenten samen met vrienden en familie. De festivalgangers kunnen zich verwachten aan een verbluffend magisch decor met tal van animaties en indrukwekkende special effects. Dance D-Vision groeide de voorbije jaren uit tot een totaalbeleving, waar de bezoeker ondergedompeld wordt in de wereld van magie en fantasie.”

Tickets

“Ondanks de vele negatieve berichten over ticketverkopen in de media, merkt de organisatie toch op dat hun bezoekers staan te springen om opnieuw naar Dance D-Vision af te zakken. De ticketverkoop ligt op dit moment immers hoger dan die van de laatste edities. Er zijn uiteraard nog tickets beschikbaar via deze link, al is de camping uitverkocht.”

Meer info?

Facebookpagina Dance D-Vision

Website Dance D-Vision

Line-up

Tickets