EVA vzw en Natuurpunt organiseren Prikkeltocht

In de natuur met veggie picknick

Wil je er eens zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat Oosterzele te bieden heeft? Dan kan je dankzij EVA vzw en Natuurpunt Oosterzele op zondag 19 juni deelnemen aan de Prikkeltocht in de natuur met veggie picknick. Doen!
EVA vzw en Natuurpunt Oosterzele slaan de handen in elkaar om een wandeltocht te organiseren. De tocht van ongeveer 3,5 km  slingert deels langs onverharde paden en is met een stevige buggy wel toegankelijk. Je hoeft echt geen wandelfreak te zijn om deel te nemen. Aan de Leefschool Oosterzele, Keiberg kan je starten tussen 9 u 30 en 10 u 30. Deelnemen kost 9 euro, kinderen (-12 j) betalen 6 euro. Inschrijven kan tot en met 13 juni via de QR – code. Er wordt gevraagd uw eigen picknickdekentje mee te brengen. Voor minder mobiele mensen wordt zitgelegenheid voorzien. De Prikkeltocht is een absolute aanrader. Veel wandelplezier, veel moois. Laat de drukte van alledag even achter je. We kunnen het u aanraden, wie de wandeltocht en de veggie picknick meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Je gaat een ontspannende en actieve tocht beleven. Gewoonweg genieten van het panorama, het landelijk karakter en het lekker eten. (mvdv, foto’s ddl).