Feestelijke sfeer op Kermisreceptie, een succesnummer

Broederlijk drinken en eten op het leven

Het Sinksencomité en Harmonie Con Animo blikken heel tevreden terug op de vierde editie van de kermisreceptie. Het gemeenteplein stond afgeladen vol. Met ruim 900 inschrijvingen aan het Breughelfestijn werd het event ronduit een mooi succes. Een prachtig initiatief, de kermisreceptie is een heuse publiekstrekker. Na afloop, veel lovende reacties. Dat is kermis. Een heel gezellige sfeer. Duidelijk, het concept verbindt de Oosterzelenaars.
Het Sinksencomité en Con Animo glunderden en zagen dat de formule van de kermisreceptie blijft aanslaan. Alle medewerkers hebben zich afgesloofd om van de kermisreceptie een voltreffer te maken. En dat werd het ook. De waardering van veel Oosterzelenaars, kermissympathisanten én sponsors doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het Sinksencomité en Con Animo om tijdens de kermis uit te pakken met een receptie enorm wordt geapprecieerd. De deelnemers genoten van de warme ontvangst, de receptie, de cava, het héél verzorgd Beughelbuffet, de gesoigneerde dranken. Met heel speciale dank aan delicatessen Chantal en Bakkerij Bulthé voor de catering van de kermisreceptie. De feestvierders
klonken op pinkstermaandag vanaf 11 u broederlijk op het leven, op de Sinksenkermis en op het aangenaam gezelschap. Tijdens de kermisreceptie bleek dat Dirk Van De Velde en Bart Pit’s Jazz Band perfecte sfeermakers zijn. Na vier edities kunnen we concluderen dat de kermisreceptie één van de succesnummers is van de Sinksenkermis. Een heuse publiekstrekker. Het Sinksencomité en Con Animo houden eraan alle sponsors, medewerkers en deelnemers aan de kermisreceptie te danken. De vierde editie van de kermisreceptie mag de geschiedenisboeken in gaan als absoluut geslaagd. Iedereen genoot. Mooi om zoveel volk samen te zien op het gemeenteplein (dé ideale locatie) met bovenop de aangename kermissfeer. Veel ‘goedgemutste’ mensen kwamen afgezakt naar de kermisreceptie in het hart van Oosterzele. Uiteraard ontbraken de Bourgondische toestanden niet. Het Sinksencomité en Harmonie Con Animo slaagden met vlag en wimpel. Een dikke proficiat. (mvdv, foto’s ddl)