Werken aan fietsenstalling voorkant station Zottegem

Met het oog op het verhogen van de veiligheid gaat de NMBS, op vraag van en in samenspraak met de stad en lokale politie, vanaf komende maandag 13 juni werken uitvoeren in de fietsenstalling aan de voorkant van het station Zottegem. Daarbij zullen de tussenmuurtjes aan de straatkant verwijderd worden en door draadpanelen vervangen worden. Deze aanpassing moet zorgen voor meer zichtbaarheid en zo kan ook een betere controle op diefstal uitgeoefend worden.

Voor het uitvoeren van de werken moeten in de stalling enkele fietsrekken verplaatst worden. Daarom vraagt de NMBS om geen fietsen te plaatsen in de met lint afgespannen fietsrekken langsheen de muur aan de straatkant. Fietsen die er wel nog achtergelaten worden op maandag 13 juni, zullen verwijderd worden. Ook fietsen zonder zadel, stuur of wielen zullen uit de fietsenstalling worden gehaald. De werken zouden duren tot het einde van de week.