Auto-ongeluk met zwaargewonde. Guilleminlaan volledig afgesloten


Beelden: Steven Dupont

Geraardsbergen. Vrijdagavond 10 juni deed er zich op de Guilleminlaan tussen 23.00 en 24.00 uur ter hoogte van Villa Wilson een zwaar verkeersongeluk voor. Een jonge vrouw reed – samen met een achttienjarig passagier – de Guilleminlaan op, richting Onkerzele. Ter hoogte van Villa Wilson verloor de bestuurster de controle over het stuur. Haar wagen slingerde over de weg en knalde tegen een stilstaande wagen aan. ‘Daarbij werd de passagier uit de wagen geslingerd en kwam zo onder het voertuig terecht’, liet een getuige weten. Zowel de politie als de brandweer en de mobiele interventiegroep waren aanwezig. De brandweer moest de zwaargewonde passagier van onder het voertuig bevrijden. De bestuurder was niet aan haar proefstuk toe. Ze veroorzaakte reeds een ongeluk onder invloed van alcohol. De Guilleminlaan werd volledig afgesloten.

Julien Borremans