Cultuurraad Lierde trekt in het kader van “de Vlaanderen Feestweek” nog eens de wandelschoenen aan.

Op zondag 10 juli 2022 gaat de Lierdse Cultuurraad op pad langs lossen en eindigende paadjes in het mooie liefelijke landelijke Lierde.

Om er kloek op te staan om de wandeling aan te vatten gaat men tussen 8u en 8u30 van start met een stevig ontbijt in OC De Lier, Niuewstraat 21, 9570 Lierde. Hiervoor dien je in te schrijven en de democratische prijs van 10 euro te betalen. Kinderen onder de twaalf jaar kunnen gratis deelnemen.

De start van de wandeling is voorzien om 9u00 en zal heel wat loswegen en paadjes aandoen. Het totale parcours is om en bij de 5,5km met een kleine bevoorrading onderweg. Hiervoor dien je niet te betalen doch wel op voorhand in te schrijven.

Na de wandeling kan je, indien je wenst, nog genieten van een optreden van Opus 7 en voor het luttele bedrag van vijf euro krijg je hier nog een hapje en een drankje bovenop. Ook hier is inschrijven een must.

Inschrijving dient te gebeuren voor 4 juli 2022 bij Cultuurdienst Lierde, Nieuwstraat 21 te 9570 Lierde

Telefoon