©Sophie Richez - café Zwarte flesch in Pollare

Het café ‘Zwarte Flesch’ in de Schuitstraat zal ook op woensdag open zijn

Café ‘Zwarte Flesch’ maakt deel uit van VZW Schoonderhage, die zorg en ondersteuning biedt aan volwassen personen met een mentale beperking. De organisatie heeft verschillende vestigingen in onze streek.

Het café aan de Schuitstraat is sinds 22 mei terug open op zondag. Vrijwilligers staan dan in voor de uitbating.

Vanaf 15 juni kun je er voortaan ook terecht op woensdag van13.30 uur tot 17 uur.

Dan zal de ‘Zwarte Flesch’ een inclusief café zijn. Anders dan op zondag, zullen op woensdag de bewoners van Schoonderhage het café zelf uitbaten met hun begeleiders Vicky & Tilly. Zij serveren met veel plezier en enthousiasme lekkere drankjes, ijsjes, gebak en willen heel graag hun kennis en kunde laten zien.

©Sophie Richez – café Zwarte flesch in Pollare
©Sophie Richez – café Zwarte flesch in Pollare