Verkeershinder in Bevegem door kermis met rommelmarkt

Op zondag 19 juni wordt in Bevegem kermis gevierd en vanuit café Sportstadion aan de Kastanjelaan worden bij die gelegenheid een aantal speciale activiteiten georganiseerd: rommelmarkt van 8 tot 18 uur, barbecue van 11u30 tot 14 uur (18 euro, kinderen -12 jaar 8 euro) en vanaf 14 uur muzikale optredens (Filip D’Haeze, Angelo Martinez, Johan Vengelers, Freya Piper & Tyra Chrystal). Contactpersoon voor meer info, reservaties en inschrijvingen: Nancy Fock via 0494 04 01 75.

Naar aanleiding hiervan zal er die dag van ’s morgens om 6 uur tot 24 uur een parkeerverbod gelden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn op het Heilig Hartplein (deel rijbaan tussen Welzijnstraat en Kastanjelaan + rijweg voorlangs school en kerk + middenplein) alsook in de Dr. Van Wymerschlaan (deel tussen Kastanjelaan en Acacialaan), Kastanjelaan (tussen Godveerdegemstraat en Acacialaan, beide rijbanen) en Acacialaan (tussen Kastanjelaan en Godveerdegemstraat). In het gedeelte van de Acacialaan tussen de Kastanjelaan en Godveerdegemstraat wordt het eenrichtingsverkeer opgeheven en zal verkeer in beide richtingen toegelaten zijn.