Veeloo zet in op beleving met nieuw test- en adviescentrum

Veeloo zet in op beleving met nieuw test- en adviescentrum

Veeloo Dendermonde verhuist deze maand naar een nieuwe locatie. Veeloo, het Belgisch merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde, verlaat het centrum van Dendermonde en opent een nieuw test- en adviescentrum op de N416 richting Schoonaarde.

“Voor het eerst sinds de opstart van Veeloo verlaten we het stadscentrum met 1 van onze winkels. Dit doen we niet zomaar, verschillende factoren hebben ertoe geleid dat we op zoek gingen naar een nieuwe locatie in Groot-Dendermonde” vertelt Jens De Mulder, zaakvoerder van Veeloo. “De nieuwe locatie heeft volgens ons voldoende troeven om Veeloo in Dendermonde en daarbuiten verder uit te bouwen.” Al enkele jaren op rij brengt Veeloo verschillende elektrische stadsfietsen op de markt. Vanaf dit jaar worden hun e-bikes 100% in België geassembleerd.

Veeloo zet in op beleving met nieuw test- en adviescentrum

“We zijn geen klassieke fietswinkel” gaat Jens verder “we brengen ons eigen merk op de markt met kwaliteitsonderdelen die je uiteraard ook op andere fietsmerken kan aantreffen. Wij hebben geen uitgebreid gamma, maar focussen op enkele modellen, hierdoor kennen we onze fietsen door en door. Omdat we naast kwaliteit vooral focus leggen op klantenservice gaan we met onze nieuwe winkel nog een stapje verder om bezoekers een unieke beleving mee te geven. De nieuwe locatie is gelegen langsheen de Schelde, wat een ideale uitvalbasis vormt voor een rustige testrit. Maar de nieuwe locatie is ook nog eens ruim genoeg om onze droom van een indoor testbaan waar te maken.”
Naast een indoor testparcours is er ook een netwerkhoek voorzien om workshops te organiseren rond veilig fietsen.

Veeloo Dendermonde te Eegene 2, opent 17 juni de deuren. Tijdens het openingsweekend is iedereen van harte welkom om kennis te maken met de nieuwste fietsen en dit met een hapje en drankje erbij.

OPENINGSWEEKEND:
vrijdag 17 juni van 18u tem 21u zaterdag 18 juni van 14u tem 18u zondag 19 juni van 10u tem 16u