15 jaar De Hoop Zottegem: tweede Zomerbar

Door corona moest er even op gewacht worden maar komende vrijdag 24 juni van 14 tot 23 uur is het zover: in en rond het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan (in de nieuwe wijk Lelie) wordt dan de tweede editie van de Zomerbar op touw gezet ten voordele van de werking van De Hoop Zottegem.

Er zal animatie zijn voor jong en oud: een kidscorner (met springkasteel, eendjesvissen), tattooshop, cocktailbar, foodstand (tapas, pasta, ijs) en live muziek met optredens van De Kluivers (om 14u30), The Old Rattles (om 16 uur), The Ballroom Bogards (om 18 uur), Dennis Lane (om 19u30) en Goosething (om 21 uur). De toegang is gratis en parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking van het AZ Sint-Elisabeth.

Bij vzw De Hoop Zottegem is 2022 overigens een feestjaar want het gebeurt al 15 jaar dat deze kleinschalige, huiselijke voorziening in en vanuit het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan alsook via begeleid werken en wooncoaching volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid.