Zottegemnaar verkozen tot meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België

Zottegemnaar Davy van den Bossche werd vanavond verkozen tot de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België.

Davy deed eind vorig jaar beroep op NUUS en andere mediakanalen – lees meer via deze link – en dat bleef duidelijk niet zonder resultaat. Lees aub wat hij schreef voorafgaand aan zijn TOP-resultaat:

“Miljaar naar deze dag heb ik zo uitgekeken 😍 Ik wil vandaag voor het spel begint toch eens wat mensen bedanken… Allereerst mijn werkgever Jan Pessemier om mij de mogelijkheid te geven om hier vandaag te staan… zonder jou kon ik de truckruns niet realiseren en maakte ik ook geen kans op deze titel! Jurgen Odevaert… zonder jou was ik nooit ingeschreven voor deze wedstrijd… jij kan er vandaag door gezondheidsproblemen niet bijzijn maar ik zal er alles aan doen om die trofee te bemachtigen 😉 Mijn gezin en mijn ouders Lien Cousserier Jesse Van den Bossche Ade Broekaert Jean-Paul Vanden Bossche – en mijn ma voor de steun en de hulp bij het stemmen ronselen … MIjn vriendengroep van The Corner met een speciale knipoog naar Tibo Boumon Els Verhofstadt De Neve Pieter Tats de Fauw Gregory Beerens Robin De Cubber Bart van Crombrugge Vanessa Van de Capelle Luna Van Crombrugge Opa Toon Gunter De Haen Jean-pierre Pollet Ik hoop echt dat ik niemand vergeten ben 😏 Dikke Merci voor alle steun!!! Bedankt Dimitry Catrysse van Dita-projects en M.J.-Trans voor de super mooie t-shirts! Bedankt aan iedereen die gestemd heeft… bedankt aan iedereen die mij berichten stuurde om mij te steunen… Echt waar het deed deugd ❤️ Ik kan tevreden terugkijken op deze campagne, ik heb er alles aan gedaan en nu ga ik genieten van mijn dag… We zien wel om 18u wie deze mooie titel zal winnen! Ik ben alvast fier op jullie allemaal!!! BEDANKT!!!!! ❤️❤️❤️ PuPPe”

X