Feestelijke opening nieuwe schoolgebouwen Basisschool GO! Centrum

Directeur Stijn Haegeman verlaat de school en kiest voor nieuwe uitdaging


Jolien Verspeeten en Stijn Haegeman

Geraardsbergen. Zaterdag 25 juni werden de nieuwe schoolgebouwen van de Basisschool GO! Centrum in de Buizemontstraat geopend. Rond 17.00 uur verzamelden de genodigden, de leerkrachten en de directie op de Markt van Geraardsbergen om Manneke Pis een gepast kostuum aan te meten. Daarna trok het het gezelschap onder leiding van Kinneke Baba en met muzikale begeleiding van de muziekkapel van de KSA door de binnenstad naar de Buizemontstraat. Het lint voor de officiële opening werd door Isabelle Truyen – algemeen directeur Scholengroep 20 – en Gaston Cosyns – voorzitter Raad van bestuur Scholengroep 20 – doorgeknipt. De receptie werd ingezet na een woordje van Isabelle Truyen. Ondanks het slechte weer kon de feestvreugde niet op.

Op de receptie werd meegedeeld dat de huidig directeur GO! Centrum Stijn Haegeman vanaf volgend schooljaar de school in de Buizemontstraat verlaat en kiest voor een andere uitdaging in Zwalm. Jolien Verspeeten zal vanaf 1 september de fakkel overnemen.

Julien Borremans