© Rock Zottegem

Rock Zottegem kiest dit jaar voor XL DJ-stage met veel bekend en jong volk

De DJ-Stage van Rock Zottegem krijgt dit jaar voor het eerst een volwaardig podium. Het gaat om XL-versie, kreeg de naam ‘La Moral’ mee en host een pak goeie DJ’s.  

“Het festivalpubliek mag zich in Zottegem – naast de eerder bekendgemaakte namen met onder andere dEUS, Texas, Bazart, Triggerfinger, Razorlight, Arsenal, Tourist LeMC, Clouseau, De Kreuners en CPEX  – dus ook opmaken voor een weekendje dansen op de tonen van heel wat elektronisch geweld met op vrijdag Tomorrowland-DJ Nico Morano, Maxi Meraki en Nick Bril.  “Nick Bril is ook bekend als eigenaar en kok van sterrenrestaurant The Jane. Gezien zijn drukke job als speelt hij enkel op grote dancefests maar hij kiest ook voor Rock Zottegem als exclusieve gig”, licht organisator Karl De Loor toe. “Nog op vrijdag komt Yacid (Live), Jeroen Delodder, Gauthier Du Monde en Leesa langs. Op zaterdag wordt het zweven op de beats van Makasi, Zoey Hasselbank, Ramzi, DJ 4T4, Kaptain E-Glow en Séa. En op het hoofdpodium sluit ‘Omdat het kan Soundsystem ft. Average Rob’ zaterdag af. Op zondag warmt Tom Florent de Crazy Main op voor het optreden van Clouseau en De Kreuners. DJ Zohra vervolledigt het feestje.”

La Moral: heel bewust gekozen om te verjongen

Karl De Loor: “Met onze ‘bigger and better’ DJ-stage trekken we duidelijk de kaart van de jonge festivalgangers. Zij zullen hun hart kunnen ophalen aan onze ‘La Moral-stage’. We kiezen er heel bewust voor om te verjongen en te investeren in een sterke reeks DJ’s. Zo is er voor iedereen wat wils op ROCK ZOTTEGEM 22: zij die komen voor de sterke live optredens op de Crazy Main en zij die een hele dag en nacht lijf en leden willen losgooien aan ‘La Moral’!  Bovendien geven we ook regionaal talent kansen; met de crème de la crème Kaptain E-Glow, Tom Florent en Gauthier Du Monde.”

Tickets

Rock Zottegem gaat door op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli. Dagtickets voor vrijdag en zaterdag kosten 50 euro. Een zondagticket kost 42 euro. Voor een combiticket (vrijdag + zaterdag) tel je 95 euro neer, een weekendticket kost 130 euro. Voor tickets en info kan je terecht op www.rock-zottegem.be.

Lees ook