Parkconcerten in pastorietuin Moortsele

Een augustus vol muziek

Op donderdagen 4, 11, 18 en 25 augustus 2022 zet GC De Kluize nog maar eens zijn schouders onder de Parkconcerten. Ook op de editie 2022 wordt een brede waaier aan muziekstijlen aangeboden. GC De Kluize heeft na al die edities van Parkconcerten een uniek imago gecreëerd. In die optiek blijft GC De Kluize jaarlijks zoeken naar nieuwe bands om je te laten kennis maken met een bepaald genre. Dit jaar op het podium: Raske Drenge (4 augustus), Frimout (11 augustus), Cisco Herzhaft Trio met Tom De Wulf, Yokan (donderdag 25 augustus).  De concerten starten telkens om 20 u 30. Op donderdag 18 augustus om 20 u is er een toonmoment atelierwerking Het Scheldeoffensief.

De Moortseelse pastorietuin fungeert opnieuw als feeëriek decor voor een traditie van jaren, de parkconcerten. De pastorietuin in hartje Moortsele is en blijft een veilige haven voor zowel muzikale ontdekkingen als deugddoende ontmoetingen en sociaal contact bij een lekker drankje. Het worden vier donderdagen kijken, luisteren en genieten.

De parkbar wordt naar goede gewoonte uitgebaat door een aantal Oosterzeelse verenigingen. Uw aanwezigheid spijst dus hun geteisterde clubkassen. Dit jaar zijn dat Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, Gijzelse Kerkuilen en WWOO Scheldewindeke. Het belooft in de fusiegemeente Oosterzele een augustus vol muziek te worden. Er staat veel genietbaars op de plank. (mvdv, foto’s ddl)