Zwembad Bevegemse Vijvers vijf dagen gesloten

Zoals gewoonlijk tijdens langere (school)vakantieperioden zijn in het zwembad Bevegemse Vijvers ook ter gelegenheid van deze zomervakantie uitgebreider openingsuren van toepassing. Zo kan men er in deze maand juli en de komende maand augustus elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag terecht van 13 uur tot 21u30. Ook op zaterdag en zondag zijn de deuren van het zwembad open vanaf 13 uur maar dan slechts tot 17 uur. Elke zondag is er ook nog een extra voormiddagopening van 8u30 tot 12u30.

Naar aanleiding van Rock Zottegem is er echter een meerdaagse onderbreking van deze vakantieregeling. Omwille van het muziekfestival moeten de deuren van het sportcentrum Bevegemse Vijvers immers gedurende vier dagen voor het gewone publiek dicht blijven en zal het zwembad dus van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli gesloten zijn. Daarbij aansluitend zal, in tegenstelling met vroegere jaren, het zwembad ook op maandag 11 juli, feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, niet toegankelijk zijn. Vermelden we ook reeds dat dit laatste eveneens het geval zal zijn op de Nationale Feestdag van donderdag 21 juli.