Zottegem krijgt externe hulp en zoekt ook jobstudenten voor groenonderhoud

Naast de eigen groendienst krijgt de stad Zottegem voor het periodieke onderhoud van openbaar groen ook externe hulp via sociale tewerkstelling. In dit verband werd onlangs door het stadsbestuur voor het groenonderhoud op de OCMW-site een driejarig raamcontract afgesloten met het maatwerkbedrijf De Dagmoed uit Geraardsbergen, ten bedrage van 49.886,61 euro per jaar. Tevens kan voor her onderhoud van openbaar groen, straatkanten en begraafplaatsen de hulp van werknemers van de plaatselijke bvba BWZ (Beschermde Werkplaats) ingezet worden. Ook hiervoor is een overeenkomst voor drie jaar (2022, 2023 en 2024) op papier gezet voor een bedrag van 90.890,36 euro op jaarbasis. Daarnaast is de stad ook op zoek naar jobstudenten (minimumleeftijd 16 jaar / m, v, x) voor tijdelijke ondersteuning van de groendienst, tijdens de periode van 19 juli e.k. tot 30 september iedere werkdag van 8u15 tot 16 uur.

Info over o.a. functie en profiel, aanwervingsvoorwaarden en aanbod alsook het desbetreffende sollicitatieformulier is via www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. Voor meer inlichtingen kan men ook terecht bij de personeelsdienst via 09 364 64 74. Wie voor deze vakantiejob in aanmerking wil komen, kan doorlopend solliciteren tot uiterlijk vrijdag 12 augustus om 12 uur ’s middags.