Petanquebanen Marktplein verhuizen naar Sanitary-site

De stad Zottegem laat weten dat de pop-up petanquebanen op het Marktplein Zottegem half september zullen verplaatst worden naar de Sanitary-site. “Om nog even dienst te doen in afwachting van het nieuwe cultuurcentrum”

De twee petanquebanen werden vorige week aangelegd. Lees hierover meer via deze link. De reactie van schepen Brecht Cassiman (N-VA) hierbij:

“Met deze warme temperaturen hoef je niet naar de Provence voor een spelletje jeu de boules! Onze technische dienst leverde vakwerk af met het dubbele pop-up petanque pleintje dat deze zomer voor extra ontspanning kan zorgen in het centrum. Een drankje op een van de omliggende terrassen hoort er natuurlijk ook bij. De petanquebaantjes zullen half september verplaatst worden naar de Sanitary-site, waar ze nog even dienst zullen doen in afwachting van het nieuwe cultuurcentrum! … Ook aan de Bevegemse Vijvers breiden we uit: tegen het voorjaar worden daar nog twee bijkomende terreintjes aangelegd achter het zwembad, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag! Petanqueballen kan je ontlenen op de dienst toerisme, buiten de openingsuren kan je natuurlijk zélf jouw set petanqueballen meebrengen.”