Oosterzeelse wandelclub organiseert 4 de Oogsttocht

Ontdek verborgen natuurparels

Noteer alvast: maandag 15 augustus. Zin om eens mee te wandelen? Een sportieve tip. De 4 de Oogsttocht, georganiseerd door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een ideale uitstap voor het hele gezin, vrienden, kennissen,…De Oogsttocht staat garant voor veel wandelplezier. Trek op maandag 15 augustus de wandelschoenen aan en vertrek voor een tocht van 4, 6, 10, 14, 18 of 21 km. Aan u de keuze. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42, Oosterzele. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Laatste aankomst: 18 u. Je bent zo vertrokken, en vermits klant koning is, bepaal je zelf welke afstand je houdt je eigen tempo. Het enige wat je moet doen, is wandelen en de bordjes volgen. Alles is door de Oosterzeelse wandelclub netjes geregeld voor jou. En door het stappen in de pure natuur kuist je harde schijf zich als van zelf op. Schermruis, deadlines, belastingen, hoge elektriciteitsrekeningen,…Al die toxische info die geruisloos ligt te gisten, wordt verticaal geklasseerd. Waardoor er plots immens veel ruimte vrij komt en je bij elke stap wat lichter voelt. Sterker nog, al je zintuigen worden gereset.
Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op maandag 15 augustus naar Oosterzele. De Oogsttocht biedt heel wat mogelijkheden. De tocht slingert langs mooie hoekjes van de fusiegemeente Oosterzele. De tocht trekt doorheen veel natuurschoon. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. De tocht slingert langs de Merebaaistraat, Landdrieslos, Kwaadbeek, ‘Reygerstraetje’, Bavegemstraat, Moortelbosstraat, Roosbloemstraat, Ettingebos, Hogeveld, Dreef, Hoekske, De Kluize, Betsberg, Dries, Vinkemolenwijk.  Wil je op Onze Lieve Vrouw – Hemelvaart even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit. Je ontdekt steevast verborgen natuurparels. Onderweg kan je uitrusten op de site ‘De Appelaar (IZOO), Dorp Oosterzele. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken. Deze wandeltocht in volle zomer wil je toch niet missen? Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.  (mvdv, foto’s ddl)
X