Bottelare Swing feesten op 13&14 aug aan de Padrokring

De zomer is in volle gang, de zon is van de partij en de avonden zijn ondertussen warm en zwoel. Na drie jaar afwezigheid staan we met Bottelare Swingt te trappelen om jullie opnieuw te mogen verwelkomen!. We zorgen opnieuw voor een aantrekkelijk kermisprogramma voor jong en oud om en rond de Patrokring.

Zaterdag 13 aug
Kinderanimatie – 14u00 tot 18u00, GRIMEREN door de SPINNEKOPPEN. De Spinnekoppen is een bekroonde studio voor professionele, kwalitatieve kindergrime uit Gent.


LOREDANA – 20u00, Als frontzangeres van 2Fabiola heeft Loredana enorm aan bekendheid gewonnen, zij wordt omschreven als één van de strafste performers in Vlaanderen.

PUSSY WILLOW – 22u00, Coverband ‘Pussy Willow’ brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met ‘all-time’ rock & dance songs van vroeger en nu.
Om de sfeer en ambiance nog wat opdrijven! DJ Bauwie sluit af om 03u!

Zondag 14 aug

APERITIEFCONCERT 11u00 – HARMONIE BOTTELARE. Nu, 110 jaar later, draagt deze vereniging reeds lang de eretitel ‘Koninklijk’ en is ze, ondanks haar leeftijd springlevend en speelt ze nog steeds, zoals de voorbije 110 jaar een toonaangevende rol in het sociaal weefsel van het Bottelaars verenigingsleven. En ondanks het feit dat de harmonie inmiddels tot het lokaal erfgoed is gaan behoren, vervult ze nog steeds een eigentijdse rol en streeft ze nog steeds een nobel doel na: het samenbrengen van mensen, ongeacht leeftijd, geslacht, opleiding. rond een belangrijke culturele component zijnde ‘muziek’.
EETFESTIJN – 12u00 tot 14u00. Chateaubriand of roze zalm – warme saus – groentenbuffet – frietjes – €25,00 (met voorinschrijving), Kinderschotel: Balletjes in tomatensaus met appelmoes en frietjes (- 12 jaar) – €12,00 (met voorinschrijving)

In schrijven bij bestuursleden of bij Sara Rombaut 0475 / 65 74 48

VINCENT WILLS – 12u30, Na een aantal jaren huis-, tuin- en vriendencarrière brak Vincent door als bariton in 2002 dankzij het TV-programma ‘Una Voce Particolare’ (Nederland 2). Hij werd er laureaat uit 800 kandidaten. Sindsdien geeft hij vooral optredens voor senioren, stijlvolle recitals voor culturele verenigingen, artiestenparades en op privé-feesten.

BLUE STAR – 13u30, Ambiance met live orkest
MARGRIET & CELIEN – 16u00, Margriet is helemaal terug! Met regelmaat duikt ze op in populaire radio- en tv-programma’s. Met dochter Celien is de opvolging verzekerd! Een veelbelovende, jonge en talentvolle singer-songwriter met een stevige muzikale kennis.
JO VALLY – 18u00, Eén van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek.

PARTIE PARTY – 21u45,Het licht ging aan. Drie mannen met lang haar stapten het podium op, netjes in kostuum. In het publiek keken mensen elkaar vragend aan. Eén van de drie ging achter het drumstel zitten, de andere twee namen hun gitaren. De drummer tikte af…er volgde een regen van hits uit de voorbije decennia, verpakt in vrolijke medleys.
DJ BAUWIE – tot 03u00,Om de sfeer en ambiance nog wat opdrijven! DJ Bauwie sluit af!