‘Mieleken Mosterd’ Van Waeyenberg overleden

Overboelare. Emiel Van Waeyenberg overleed woensdag 27 juli te Overboelare. Hij werd 87 jaar. Bij het brede publiek is hij beter gekend als Mieleken Mosterd omdat hij jaren door het land trok om mosterd, pickles en witte uitjes te verkopen. Mieleken was immers vertegenwoordiger in een mosterdfabriek. Hij werd op 23 juni 1934 in Geraardsbergen geboren. Mieleken was een begenadigd fotograaf die heel wat mensen en gebeurtenissen op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. De plechtige uitvaartliturgie zal opgedragen worden in de parochiekerk Sint-Macharius te Nederboelare op dinsdag 2 augustus 2022 om 10 uur. Daarna wordt Emiel begeleid naar zijn laatste rustplaats op het kerkhof van Overboelare. De redactie wenst de familie en vrienden van Mieleken heel veel sterkte toe.

Julien Borremans

X