Dance D-Vision: parkeerverbod, einduren en zwembad dicht

Voor de organisatie (opbouw) van het muziekfestival Dance D-Vision dat op vrijdag 5 augustus, zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus plaatsvindt aan de Bevegemse Vijvers, geldt er reeds sinds zaterdag 23 juli en dit nog (voor de afbraak) tot vrijdag 12 augustus om 12 uur een parkeerverbod in de Zwembadstraat (langs weerskanten) alsook op de rijweg (rechterkant) naar het sportcentrum / zwembad.

Vanaf vrijdagmiddag 5 augustus om 12 uur (tot maandag 8 augustus om 12 uur) zal dit tevens het geval zijn op de parking Bevegemse Vijvers zelf, in de Hemelrijkstraat (langs weerskanten) en in de Vogelzang (langs weerskanten). Daarnaast zal er, eveneens vanaf vrijdag 5 augustus om 12 uur (tot zondag 7 augustus om middernacht), ook parkeerverbod zijn over een afstand van een tiental meter aan verschillende kruispunten in de wijk Bevegem alsook op het H. Hartplein ter hoogte van de huisnummers 19-20.

ZWEMBAD DICHT

Nog naar aanleiding van het muziekfestival Dance D-Vision zullen de deuren van het zwembad Bevegemse Vijvers zowel op vrijdag 5 augustus als in het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 augustus de hele dag gesloten blijven.

NACHTLAWAAI: EINDUREN

Het stadsbestuur heeft aan de organisatie van Dance D-Vision toelating gegeven om ook al op donderdag 4 augustus van 18 tot 22 uur muziek te maken voor het testen van de geluidsinstallaties. Op de festivaldagen zelf mag er, in afwijking van de door de Vlaams Regering vastgelegde normen voor muziek en nachtlawaai in openbare en private inrichtingen, muziek gemaakt worden op vrijdag van 18 tot 1 uur ’s nachts, op zaterdag van 14 tot 2 uur ’s nachts en op zondag van 15 tot 23u30. De organisatoren hebben ook toelating gekregen om het stedelijk sportstadion te gebruiken als camping voor festivalgangers.

X