Scheldewindeke, 3 daagse fietsuitstap Ferm

Ferme dames van Scheldewindeke voor de 20ste keer op fietsdriedaagse

Het weekend voor 21 juli staat bij Ferm Scheldewindeke (de vroegere KVLV) traditioneel ingepland als fietsdriedaagse. Voor de derde keer op rij werd het een corona-editie, i.e. 3 dagen fietsen in eigen streek, zonder overnachtingen.  Sommige dames moesten verstek laten gaan omwille van quarantaine. De deelneemsters lieten het niet aan hun hart komen, en legden in totaal 185km af. De eerste dag overwonnen ze de heuvels van de Vlaamse Ardennen, de tweede dag trokken ze naar Laarne, en de derde dag naar Erpe-Mere en omstreken.

De 3 tochten verliepen vlekkeloos zonder platte banden of valpartijen, en het weer was optimaal. Ze beginnen al af te tellen naar volgend jaar en hopen op weer een normale editie iets verder van huis…

X