Zottegem stelt opnieuw studeerruimte ter beschikking

Zoals van half mei tot eind juni voor het eerst op deze locatie het geval was, stelt de stad Zottegem ook nu met het oog op de tweede zittijd het gebouw aan de Nieuwstraat 40 waarin vroeger het Centrum voor Streekgeschiedenis ondergebracht was, ter beschikking als studeerruimte.

Studenten kunnen er voor hun (her)examens gaan blokken van maandag 8 augustus e.k. tot en met vrijdag 9 september, iedere dag van 8 tot 22 uur. Het is wel noodzakelijk om een studieplekje te reserveren via Zottegem.be/Studeerruimte. Gevraagd wordt om tijdig te annuleren wanneer men op een gereserveerde dag toch niet aanwezig kan zijn. In de studeerruimte is er wifi voorzien alsook frigo’s waarin de studenten hun spijs en drank koel kunnen bewaren. Er is plaats voor 35 studenten.

Ook voor volgend academiejaar staat het al vast dat studenten gedurende de periode 12 december – 6 februari 2023 (in een persbericht dat het stadsbestuur eerder verspreidde, wordt dit de ‘kerstperiode’ genoemd) dagelijks in deze oud-dokterswoning van wijlen dr. Borremans aan de Nieuwstraat zullen terechtkunnen. Het is trouwens de bedoeling dat deze locatie ook daarna in examentijden een vaste stek wordt voor studenten.