Bruisend Balegem heeft af te rekenen met vandalisme.

Zijn ondertussen terecht

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd 80% van de elektriciteitsvoorziening van Bruisend Balegem gestolen. De organisatie stelt alles in het werk om hun evenement van morgen toch te laten plaatsvinden.

“Tachtig procent van onze elektriciteitsvoorziening is gestolen”, bevestigt opperbruiser Christ Meuleman. Na het vaststellen deze morgen van het verdwijnen van de elektrische padenstoelen, werden de politie dienst op de hoogte gebracht. Verschillend bewoners had lawaai gehoord op de morgen en dachten de de bruisers al druk in de weer waren, niets was minder zijn waren maar  om  9 uur terug op gang geschoten. Er werd gezocht maar vervangingen. Rond de middag kwam een telefoontje binnen van een bewoner met de vraag wat met het elektrisch  materiaal moest gebeuren die hij langs de kant op den broek zag liggen en het bleek om het verdwenen martiaal te gaan. De politie is terug op de hoogte gesteld en het onderzoek loopt. Het was voor opperbruiser Christ en hele opluchting, onder tussen is alles terug aan gesloten en kan het feest morgen van start gaan.