???????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? € ????.???????????? ???????????? ???????????? ????????????????-???????????????????????? ????????????????????????

Ksavksjsintpaulus Brakel bestaat niet alleen 100 jaar maar ondertussen is het lokaal in de Driehoekstraat (Brakel) ook 10 jaar in gebruik.
Voor de vernieuwing van de keukeninstallatie kon de KSA rekenen op de steun van Dwars door Brakel met een gift van € 8.000. De cheque hiervoor werd vandaag symbolisch, door de Dwars door Brakel-bestuursleden Johan Coesens (voorzitter) en Eric Haegeman (penningmeester), overhandigd aan Andre Vandewalle. André is zeer gewaardeerd als gebouwenbeheerder van het KSA-lokaal. Dankzij hem is de site, van de vzw Sint-Paulusheem, aan de brandweer, een prachtige accommodatie geworden. André Vandewalle is trouwens ook sinds mensenheugenis bestuurslid van Dwars door Brakel
Het feestjaar van #100jaarksa werd gisteren  afgesloten met een barbecue voor de Oudleiding KSA-VKSJ Sint-Paulus Brakel – leiding – medewerkers.