Dansclub Saltare start nieuw seizoen met opendeur

Op zaterdag 3 september opent de Zottegemse Dansclub Saltare het nieuwe seizoen met een opendeur in de Bevegemse Vjivers van af 20 u. Iedereen kan er dan eens kennis maken met de vereniging.

Gratis foto's van DansenRuim 40 jaar behoort Saltare tot de grootste en meest ambitieuze hobby dansclubs in Vlaanderen.  De ‘Opendeur Dansavond’ biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken met de danssport in het algemeen, maar met Saltare in het bijzonder. Een ganse avond lang krijgt men volledig gratis de mogelijkheid om mee te doen met de leden onder de leiding van de dansleraar.

Dansjaar

Vanaf woensdag 7 en donderdag 8 september starten dan de lessen in de Feestzaal van De Bevegemse Vijvers. Ons dansjaar begint in september en eindigt in juni. Er zijn twee reeksen van september tot december en reeks 2 van januari tot juni, het eerste en het derde jaar van 19.30 tot 21u, het tweede en het vierde jaar van 21 tot 22.30u. Alle lessen duren anderhalf uur met telkens een korte pauze.
Op feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

 

Info: www.Saltare.be