Eighties Landskouter

Drie jaar na de Spaanse avond kan het Seizoenscafé nog ’s een zomeractiviteit organiseren in de pastorietuin en Bakkerstraat. Thema is de jaren ’80. The Honey’s gaan je doen swingen en DJ Ambrosius neemt Landskouter 40 jaar terug in de tijd. Inkom is gratis; je kan honger en dorst stillen met o.a. hamburgers, frieten, koffie en ijsjes.

Iedereen is welkom in Landskouter vanaf 16u. Hou er rekening mee dat die dag de Bakkerstraat wordt afgesloten tussen de Lembergestraat/Rooberg en de Schildershoek.

Na drie jaar wordt het een leuk weerzien. De inkom is gratis, reserveren voor het eten hoeft niet en iedereen is welkom. Breng dus gerust vrienden, familie en buren mee. Gezellig keuvelen, eten en dansen onder de kerktoren van je eigen dorp: dat is het concept van het jaarlijks openluchtfestival van het Seizoenscafé!.  The Honey’s een dansorkest uit Herzele brengen ambiance op het podium vanaf 21u tot middernacht. Tussendoor en nadien steekt de lokale DJ Ambrosius het vuur aan de lont vanuit het prieeltje