Gijzel Kirmesse, dat is ook sfeervol en lekker eten

Uren tafelplezier

Gijzel Kirmesse, dat is ook sfeervol en lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Friet met stoverij à volonté (zaterdag 27 augustus),  Gijzels ontbijt (zondag 28 augustus), barbecue (maandag 29 augustus). Alle smulpapen, levensgenieters en kermisfanaten zijn welkom. Proef de Gijzel-speciallekes. Uw kermis kan niet meer stuk. Culinair plezier en welbehagen staan er voorop. De ontdekking van het gehemelte.
Traditiegetrouw worden op zaterdagavond (19 u – 21 u) van de ‘kirmesse’ aan het zaaltje friet met stoverij à volonté  geserveerd. Het ‘specialleke’ van Gijzel Kirmesse. Een klassieker. Kaarten enkel in voorverkoop bij het bestuur of via www.gijzelkirmesse.be. Deelnemen kost 16 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. Vlug wezen, het aantal plaatsen is beperkt. Op = op. Noteer met stip: het Gijzels ontbijt (9 u – 11 u) op zondag 29 augustus bij pop-up Café Moderne. Vlug inschrijven via  defeestjuf@telenet.be of 0494 / 21 43 33 tot en met 25 augustus 2022 is een goede raad. Op maandag 29 augustus kan je aan het Zaaltje deelnemen aan de  ‘Grote Kermisbarbecue’. Kaarten voor 2 of 3 stukken vlees ter plaatse verkrijgbaar tegen respectievelijk 12 euro of 15 euro. Tijdens de ‘Gijzel Kirmesse 2022’ kan je in een ontspannen kermissfeer lekker tafelen en drinken. Men zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt beslist naar Gijzenzele voor de gezelligheid. Je kan er terecht voor enkele gezellige en lekkere uren tafelplezier. Je deelname aan één of meerdere smulpartijen zal de moeite waard zijn. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen, …bij bent. Uren tafelplezier. Teken present op ‘Gijzel Kirmesse’ en maak er een gezellig eetfestijn van. Een absolute aanrader.  ‘Gijzel Kirmesse’ torst een volks imago, en doet dat met veel eten, veel bakken bier en veel ambiance. Voor heel verzorgde dranken kan je tijdens Gijzel Kirmesse ook terecht in pop–up café Moderne, pop-up bar Skol en de cava –bar. (mvdv, foto’s ddl).