Oosterzele parkconcert met Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf , voorprogramma: atelierwerking Het Scheldeoffensief

Donderdag 18 augustus 19.30

Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf – voorprogramma: toonmoment atelierwerking Het Scheldeoffensief. Inkom gratis

Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf

Cisco Herzhaft is een Franse bluesgitarist-zanger, geboren in 1947 en afkomstig uit Bordeaux. Hij speelt blues, ragtime en boogie woogie en is een specialist in slide- en fingerpickinggitaar. Tom De Wulf is een Gentse drummer met veel ervaring en die in diverse stijlen thuis is. De twee muzikanten zagen elkaar aan het werk in Doornik en besloten om als duo met elkaar in zee te gaan om op te treden in Belgie. En voor deze gelegenheid nodig(d)en ze zelfs een special guest uit die altijd ‘In the Mood’ is voor een portie onvervalste ouwerwetse Schelde- en Leieblues.

Toonmoment Het Scheldeoffensief om 19:30

Na hun zomertournee met het enthousiast onthaalde ‘Brutaal Frontaal’ dat hen op de podia van diverse zomerfestivals bracht, zet Het Scheldeoffensief deze week (15-18 augustus) zijn inclusieve tenten op op de Moortseelse Erfgoedsite.
Het Scheldeoffensief, in 2017 opgericht door Frank Dierens en An Van den Bergh, wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking in de regio Gent opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Met een driejarig participatieproject creëerden ze een ruimte tussen kunst en zorg, een open plek waar volop geëxperimenteerd kan worden met theater en waarvan mensen met een beperking mede-eigenaar zijn.
De atelierweek van Het Scheldeoffensief wordt op de parkconcertavond, om 19:30, afgesloten met een toonmoment in de Moortseelse pastorietuin. Wees welkom!