KVG relaxt in Blankenberge

Op dinsdag 6 september 2022 kan je dankzij KVG Oosterzele een dagje vertoeven aan zee in Blankenberge. De stad is een bestemming voor de vier seizoenen. Blankenberge is ongetwijfeld één van de populairste badplaatsen. Je vindt er een mooi aanbod. In de zomermaanden gonst het er van de bedrijvigheid op het brede strand en langs de dijk met zijn vele winkels en restaurants. Blankenberge is meer dan zon, zee en strand. Interesse? Schrijf dan voor 1 september in bij Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, of Rita De Landsheere,  0472 / 95 18 33 , ritadelandsheere@hotmail.com.
Men vertrekt om 8 u 30 aan de sporthal De Kluize in Scheldewindeke.  Om 9 u wordt een bezoek gebracht aan de struisvogelboerderij Schobbejak in Tielt. Je wordt er wegwijs gemaakt in deze wondere wereld. Om 12 u wordt er lekker geluncht in Floreal Blankenberge.  Na de lunch is iedereen vrij. Je kan in Blankenberge gezellig shoppen, wandelen op de dijk, een natuurreservaat bezoeken, een bezoek brengen aan het serpentarium, het ‘Belle Epoque’ centrum, en je cultuurkennis bijschaven. Wie rondslentert, ontdekt in de straten van Blankenberge unieke belle-epoquepareltjes. Heel wat woningen dateren nog uit de periode tussen 1850 en 1915. Je kan uiteraard ook een terras meepikken, genieten van eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee, de pier bezoeken. Om 18 u wordt het in Feestzaal Valkenbulcke genieten van een broodmaal met hesp, kaas, groenten, koffie of thee. Deelnemen kost 62 euro, KVG – leden met beperking betalen 58  euro. Storten op rekening BE 33 890 5440551 46 KVG Oosterzele).  (mvdv, foto’s ddl)